Social Icons

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τον τελευταίο καιρό όλα γύρω μας αλλάζουν τόσο σε επίπεδο κράτους και κεντρικής διοίκησης όσο και στην καθημερινότητα μας. Μαζί με αυτές τις αλλαγές πρόεκυψαν πολλές εργασιακές αλλά- και σε ότι μας αφορά - η κατάργηση της σχολής μας με την παλιά της μορφή και η μετονομασία της σε «ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) - ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΤΤΙΚΟ ΤΕΙ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 1ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ) όπως αναφέρεται στο μηχανογραφικό και στο αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα
Τα παραπάνω εγείρουν ερωτήματα , ανησυχίες,  σκέψεις , προβληματισμούς. Θεωρούμε ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή να προχωρήσουμε και εμείς στην ίδρυση του παραρτήματος του Συλλόγου Επισκεπτών /Επισκεπτριών Βορείου Ελλάδας και μαζί με το σύλλογο, τη σχολή και τα αλλά παραρτήματα που αυτό τον καιρό ετοιμάζονται,  να δώσουμε τις καλύτερες απαντήσεις σε ότι μας απασχολεί.
Στα πλαίσια αυτά σας καλούμε στις 29 Ιουνίου 2013 ημέρα Σάββατο  στις 12.00 στο αμφιθέατρο της μονής  Βλαταδων στην Άνω Πολη της Θεσσαλονίκης να συντονιστούμε, να γνωριστούμε, να μετρηθούμε πόσοι και ποιοι είμαστε και να κουβεντιάσουμε για το πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ/ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
Η οργανωτική επιτροπή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ